Qwic Maand actie

E-bike actie: Schaf je nu een Performance e-bike aan, dan ontvang je standaard (gratis) een 735 Wh accu met maar liefst 5 jaar garantie!

E-bike actie: Performance Serie

E-bike actie: Schaf je nu een Performance e-bike aan, dan ontvang je standaard (gratis) een 735 Wh accu met maar liefst 5 jaar garantie!

We zijn allemaal meer dan ooit op zoek naar een serieus alternatief voor de auto en het openbaar vervoer.

Leg je dagelijks flinke afstanden af, dan heb je daar een echte krachtpatser als vervoermiddel voor nodig. Speciaal voor jou heeft QWIC de Performance Serie ontwikkeld.

Ook een proefrit maken? Wij verwelkomen u graag in een van onze winkels in de Oosterboer of de Koedijkslanden

Maak een Afspraak

Over Qwic

Veloto met twee fietswinkels in Meppel is de speciaalzaak op het gebied van racefietsen, mountainbikes, stads-/toerfietsen en electrische fietsen in het noorden van Nederland.

Sterke merken zoals Trek, Cortina, Alpina en Qwic zijn bij ons vertegenwoordigd. Naast een uitgebreide collectie aan fietsen hebben wij een grote collectie kleding en een breed assortiment aan accessoires. Racefietsen, mountainbikes en stadsfietsen

Bij ons vindt u alles voor de racefiets en mountainbike, maar ook voor de stadsfiets zoals fietstassen, kinderzitjes en brillen (ook op sterkte). Met service en kwaliteit als hoofddoelen is er bij Veloto in Meppel voor iedereen een fiets te vinden.