E-bike actie: Performance Serie

Gratis 735 Wh accu + 5 jaar garantie

Geldig van 12 september tot en met 30 november 2020

E-bike actie: Schaf je nu een Performance e-bike aan, dan ontvang je standaard (gratis) een 735 Wh accu met maar liefst 5 jaar garantie!

We zijn allemaal meer dan ooit op zoek naar een serieus alternatief voor de auto en het openbaar vervoer. Leg je dagelijks flinke afstanden af, dan heb je daar een echte krachtpatser als vervoermiddel voor nodig. Speciaal voor jou heeft QWIC de Performance Serie ontwikkeld.

Gratis 735 Wh accu + 5 jaar garantie

QWIC staat voor innovatie en kwaliteit. Met de laatste kwaliteitsverbeteringen, doorgevoerd door onze R&D afdeling, verlengen wij de huidige 5-jaar-garantie-actie voor de Performance (Speed) Serie tot en met 30 november 2020. Omdat onze Performance Serie e-bikes de beste prestaties leveren met de grootste 735 Wh accu, wordt deze accu (t.w.v. €400,-) ook gratis aangeboden tot en met 30 november 2020!

Samenvatting e-bike actie:
Bij aankoop van Performance e-bike van 12 september t/m 30 november 2020:

  • Gratis accu-upgrade (t.w.v. €400,- incl. btw) naar 735 Wh
  • Standaard met 5 jaar garantie
Ontdek e-bikes uit de Performance (speed) serie

Performance Speed Serie

Met de Performance Speed Serie biedt QWIC het perfecte alternatief voor de korte autorit: sportief, duurzaam en in stijl naar het werk!

Deze sportieve e-bikes zijn zodanig ontwikkeld om comfortabel op hoge snelheid te fietsen. Zonder zelf te veel inspanning te moeten leveren, behaal je snel de top snelheid van 45 km/u.

Ontdek onze speed pedelecs